ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θύελλα για το Παρασκήνιο στη ΝΕΤ

Τι έκρυβε το ειρωνικό χαμόγελο της Ελλης Στάη

Μας τρέλανε το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ με την υπερπροβολή και την απροκάλυπτη γκρίζα διαφήμιση της εβδομαδιαίας (κυριακάτικης που γίνεται σαββατιάτικη)) εφημερίδας «Παρασκήνιο», γεγονός που όπως μάθαμε προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Ραδιομέγαρο.
Η δημόσια τηλεόραση - ο Αιμίλιος Λιάτσος δηλαδή- αποφάσισε άγνωστο(;) με ποιά κριτήρια όχι μόνο να καλύψει εκτενέστατα την... «εκδήλωση» για τα... 7 χρόνια (πολλά τα αποσιωπητικά και τα εισαγωγικά αλλά αναγκαία) της εφημερίδας του Νίκου Καραμανλή αλλά έβαλε κι όλα τα στελέχη ης ΝΔ υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές (Κεδίκογλου, Σαλμάς, Αδωνις κ.α), που έδωσαν το «παρών», να διαφημίζουν με τη σειρά τους το «Παρασκήνιο».
Ολοι μιλούσαν στην κάμερα με ενθουσιασμό -ειδικά ο (αρμόδιος) Σ. Κεδίκογλου-  πλαισιωμένοι πάντα από τον «συγκινημένο» και ταπεινόφρονα εκδότη με το μπλε καρό πουκάμισο.
Το «ρεπορτάζ» στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ πέρα από τις δηλώσεις των γαλάζιων στελεχών..
διανθίστηκε και με το ότι η εφημερίδα είναι «αποκαλυπτική και μαχητική» (να την αγοράζετε). Επίσης η ΝΕΤ πληροφόρησε τους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα ότι από το Σάββατο 20 Απριλίου, το Παρασκήνιο θα κυκλοφορεί με ανανεωμένη και εμπλουτισμένη ύλη, έχοντας πολλές και πλούσιες προσφορές που θα προκαλέσουν αίσθηση!
Μάλιστα η ΝΕΤ  παρουσίασε εκτενώς τα πολυσέλιδα ένθετα της εφημερίδας Παρασκήνιο, όπως το «Hot News» και «Το Χρήμα».
Η Ελλη Στάη έκλεισε το δελτίο της με το... «ρεπορτάζ» για το Παρασκήνιο έχοντας στο πρόσωπό της ένα μυστηριώδες, ειρωνικό χαμόγελο. Ποιος ξέρει τι είχε προηγηθεί.... Γεγονός είναι όμως ότι οι τηλεθεατές αυτήν έβλεπαν και αυτή «χρεώθηκε» την γκρίζα μην πούμε μαύρη, κατάμαυρη διαφήμιση ενός αμφιλεγόμενου -για πολλούς- φύλλου...