ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στο Action 24 για ομαδική ψυχοθεραπεία

Και να που ο μέχρι πρότινος άγνωστος και άσημος τηλεοπτικός σταθμός  Action 24 έρχεται στο τηλεοπτικό -κι όχι μόνο- προσκήνιο. Αφορμή οι ανακοινώσεις περί συνεργασίας με το συγκεκριμένο κανάλι γνωστών και μη εξαιρετέων δημοσιογράφων του λεγόμενου «κεντροαριστερού χώρου».
Το Action 24 αποκτά πλέον πολιτικό χρώμα λόγω του ιδιοκτήτη του, Διονύση Παναγιωτάκη (εξ απορρήτων του προέδρου του ΠαΣοΚ Ευάγγελου Βενιζέλου) ενώ λύνει και το υπαρξιακό πρόβλημα πολλών συντακτών που μετά την συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ,έβλεπαν ότι το ρεπορτάζ τους από τη Χ. Τρικούπη και την Ιπποκράτους δεν ξεπερνούσε το μονόστηλο...
Ο σταθμός Action24 είναι το παλιό Magic TV του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, το οποίο..
πούλησε στον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, συνεργάτη του προφυλακισμένου Λ. Λαυρεντιάδη.
Ο σταθμός, όπως γράφει και η Αυγή, ανήκει κατά 85% στη Rea Scenery LTD, συμφερόντων του Διονύση Παναγιωτάκη, και κατά 15% στον Πέτρο Κυριακίδη. Ο Παναγιωτάκης (σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα, πρώην υφυπουργού Παιδείας επί ΠΑΣΟΚ και προσωπικής φίλης του Βενιζέλου), σκοπεύει να μετατρέψει το αθλητικό κανάλι σε ενημερωτικό, χάρη και στις μεταγραφές πολλών γνωστών δημοσιογραφικών ονομάτων του κεντροαριστερού χώρου, όπως ο Γιάννης Αντύπας (πολιτικός συντάκτης, διευθυντής της εφημερίδας Καρφί), ο Βαγγέλης Γιακουμής (πολιτικός συντακτης, ήδη παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή), ο Βασίλης Σκουρής (πολιτικός συντάκτης στα Μέσα του Χατζηνικολάου), η Χριστίνα Κοραή (πολιτική συντάκτρια επίσης στα μέσα του Χατζηνικολάου), ο Σεραφείμ Κοτρώτσος (επίσης στα Μέσα του Χατζηνικολάου), ο Δημήτρης Μαρκόπουλος (συντάκτης οικονομικού στα Μέσα και στα έξω) κ.ά.
Ενδεικτικό της... «κεντροαριστερής» ενίσχυσης του καναλιού είναι το γεγονός πως ο Σταμάτης Μαλέλης ανανέωσε τη συνεργασία της δημοσιογραφικής σχολής που διευθύνει με το Action 24, με τους φοιτητές του να εμφανίζονται στις εκπομπές του καναλιού και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους από τη συχνότητα. Με το Action 24 ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει ένα «φιλικό» κανάλι, βολεύοντας ταυτόχρονα τους «δικούς» του δημοσιογράφους, σε μια εποχή που το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει άρδην.