ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

400 δημοσιογράφοι ζητούν απαντήσεις

Λάβαμε στο mail μας «μιά σκέψη» από την δημοσιογράφο Τζώρτζια Κοντράρου και τη δημοσιεύουμε:

Περισσότεροι από 400 δημοσιογράφοι ζητούν απαντήσεις από τις διοικήσεις του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, αυτές τις διοικήσεις, που σήμερα δικάζονται σε βαθμό κακουργήματος ,και αυτές που επιδιώκουν να ρίξουν τις ευθύνες  τους σε ασφαλισμένους, αν και απέκρυπτε, το  ίδιο το Ταμείο επί δεκαετίες, πως  βάφτιζε το οικογενειακό επίδομα ως επίδομα ανήλικων τέκνων(!).
Ρωτάνε, λοιπόν:
-Τι έχουν εισπράξει τα Ταμεία μας από την εργοδοτική εισφορά 7,5% από τις Κυριακάτικες εφημερίδες;
-Πώς ελέγχουν το αγγελιόσημο από τις γκρίζες διαφημίσεις των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων, με πρώτο, θρασύ και απροκάλυπτο τον real fm;
-Αλλά και από τις κανονικές διαφημίσεις πόσες είναι οι ανείσπρακτες οφειλές;
-Πόσα χρωστάνε οι διαφημιστικές εταιρείες που αλλάζουν  εν μία νυκτί τίτλο και διεύθυνση;
Όταν αυτά αποκαλύπτονται στις γενικές συνελεύσεις του κλάδου συνάδελφοι.. σπάνε απεργίες.
Βρίζουν συνδικαλιστές  που, δυστυχώς για τους υβριστές και τα παιδιά τους, δεν οδήγησαν ποτέ το καράβι του επαγγέλματος  μας με αποτέλεσμα να έχουμε στα τιμόνια της ίδιας της ζωής μας  υπάλληλο του μεγάλου οφειλέτη στα Ταμεία μας Μήτση (Αντωνοπούλου στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ) και υπάλληλο του Ψυχάρη (Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ).
Αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε. Χτυπάτε όποιους τους ενοχλούν. Μόνο έτσι θα επικρατήσουν. Προσφέρεται άλλωστε και η εποχή. Ντροπή μας.
Τζώρτζια Κοντράρου