ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ποιοι είναι οι τέσσερις Γενικοί Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ

Τους τέσσερις Γενικούς Διευθυντές επέλεξε το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ κατόπιν εισήγησης του Προέδρου του ΔΣ και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας. Ο Γιώργος Προκοπάκης εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ την επιλογή των τεσσάρων Γενικών Διευθυντών της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ιδρυτικό της νόμο (άρθρο 9 παρ. 2 εδ. ζ’ του ν.4173/2013), κατόπιν και της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ο Πρόεδρος του ΔΣ επέλεξε τους εξής:
■τον Χρήστο Κουπελίδη, για τη θέση του..
Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης) - είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ μόλις ανέλαβε τη πρωθυπουργία ο Σαμαράς.
■τον Βασίλειο Θωμόπουλο (φωτογραφία), για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου - τον είχε επιλέξει ένα πρωινό ο Παντελής Καψής για να στήσει τη ΔΤ ενώ μέχρι και το προηγούμενο βράδυ μετείχε στις... διαμαρτυρίες για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
■τον Αρίστωνα Κοντιζά, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Τεχνολογίας - είχε πρωτοστατήσει στη δημιουργία αντι–Ομοσπονδίας εργαζομένων απέναντι στην ΠΟΣΠΕΡΤ όταν το ΠΑΣΟΚ έχασε τον έλεγχο της.
■τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη)- έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΜΕΘ, είναι πρώην διευθυντής του Αγγελιοφόρου και πρώην βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αποδεχόμενο την εισήγηση, τοποθέτησε τους προαναφερόμενους στις θέσεις των Γενικών Διευθυντών.