ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το «τρίο» Τράγκα σε νέες (εκδοτικές) περιπέτειες

Συζητάνε για την άμεση έκδοση νέου περιοδικού και για επανέκδοση της «Απογευματινής»!

Φαίνετα πως τα περιοδικά έρχονται και πάλι στη μόδα. Είτε βγαίνουν αποκλειστικά για tablets, είτε κυκλοφορούν στα περίπτερα. Μετά τα «Αντίποινα» των Αντύπα - Κουσουλού ήρθε η σειρά του Γιώργου Τράγκα να εκδώσει νέο περιοδικό (μετά το Crash). Προς αυτή την κατέυθυνση και η συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης  ο Τράγκας στα γραφεία του «Crash», στη Μεταμόρφωση με τον πρώην στενό συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστο Παναγόπουλο.
 Οι δύο άνδρες που δεν κρύβουν το πάθος τους για τον Παναθηναϊκό (όχι για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»), φαίνεται πως συζητάνε σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αλλωστε, έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν επαγγελματική...
χημεία, αφού, εκτός από τον ΣΚΑΪ, είχαν συνεργαστεί και στην πρώτη φάση της έκδοσης του «Crash». Συγκεκριμένα, ο Χρ. Παναγόπουλος είχε την ευθύνη της ύλης του εντύπου, όταν ακόμη δεν είχε ανακαλύψει το επαγγελματικό του «άστρο» ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.  Όπως διαβάσαμε στο "Secret", της εφημερίδας Παραπολιτικά, πέραν του Παναγόπουλου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «επιστρατευθεί» στο περιοδικό και ο Γιώργος Ταμπακόπουλος, που επίσης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τράγκα.
Πέραν όμως του περιοδικού, ο Τράγκας δείχνει να σκέφτεται και την έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας. Στο πλαίσιο αυτό, διερευνά το ενδεχόμενο να επανεκδώσει την  «Απογευματινή», ενώ προσφάτως έκανε και μια κουβέντα με τον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκο Καραμανλή. Σε κάθε περίπτωση, το «τρίο» Τράγκα – Παναγόπουλου – Ταμπακόπουλου δείχνει αποφασισμένο να κάνει από κοινού κινήσεις στη σκακιέρα των media.