ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η Γιώτα Αντωνοπούλου απαντά στην Τζώρτζια Κοντράρου

Από την δημοσιογράφο και πρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Γιώτα Αντωνοπούλου λάβαμε απάντηση σχετικά με το mail που μας έστειλε η Τζώρτζια Κοντράρου και στο οποίο έκανε λόγο για «υπάλληλο του μεγάλου οφειλέτη στα Ταμεία μας Μήτση».
Αναλυτικά ολόκληρη η απάντηση της Γιώτας Αντωνοπούλου:
«Σχετικά με ένα mail!
Ολοι γνωρίζουν – πλην βεβαίως της κυρίας Κοντράρου- πως από την εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ» του κ. Κώστα Μήτση παραιτήθηκα τον Ιούλιο του 2009!
Ολοι επίσης γνωρίζουν –πλην βεβαίως της κυρίας Κοντράρου- πως ανέλαβα τα καθήκοντα της προέδρου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ τον Απρίλιο του 2013 !
Ολοι, τέλος , γνωρίζουν- πλην βεβαίως της κυρίας Κοντράρου- πως ενδιαμέσως διετέλεσα..  διευθύντρια της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ», είμαι δε, ιδιαιτέρως υπερήφανη για τη θητεία μου αυτή και για τους αγώνες μου υπέρ των εργαζομένων της .
Προφανώς η επίθεση της κυρίας Κοντράρου στο πρόσωπο μου με τον χαρακτηρισμό «η υπάλληλος του μεγαλοφειλέτη Μήτση» ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γελοιότητας .
Ομως οι γελοιότητες της συγκεκριμένης κυρίας, δεν με ενδιαφέρουν.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι μας πως σήμερα το ΕΤΑΠ ΜΜΕ προχωρά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, σε εκκαθάριση των μητρώων του ΤΣΠΕΑΘ η οποία, δυστυχώς, φέρνει στην επιφάνεια απίστευτη κατασπατάληση των χρημάτων των ασφαλισμένων μας επί πάρα πολλά χρόνια- και δεν αναφέρομαι μόνο στα αχρεωστήτως καταβληθέντα επιδόματα τέκνων.
Ας μην έχουν αμφιβολία οι ασφαλισμένοι μας πως μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικοί έλεγχοι οι ευθύνες γι΄αυτή την κατασπατάληση των χρημάτων τους θα αναζητηθούν και θα αποδωθούν.
Και βεβαίως, ας μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία οι ασφαλισμένοι μας οτι η διοίκηση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ σέβεται και το τελευταίο ευρώ του Ταμείου μας κι αυτό το αποδεικνύει καθημερινώς . Γι αυτο άλλωστε, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες του 2013 το ΕΤΑΠ ΜΜΕ παρουσίασε πλεόνασμα 4.073.000 ευρώ.
Είναι γεγονός πως κάποιοι- λίγοι- ενοχλούνται από όλα αυτά . Είναι πρόβλημα δικό τους κι όχι δικό μου.
Γιώτα Αντωνοπούλου»

Υ.Γ: Επίσης Λάβαμε mail από εργαζόμενη στην Απογευματινή στο οποίο αναφέρει για το ίδιο θέμα:
«Η συνάδελφος Τζώρτζια Κοντράρου προφανως ...ξεχναει να αναφερει οτι η Γιωτα Αντωνοπουλου εκτος απο... υπαλληλος του Μητση ηταν η τελευταια διευθυντρια της Απογευματινης. Και ηταν αυτη που ηταν στο πλευρο των εργαζομενων, κατεθεσε στα δικαστηρια και ξεμπροστιασε τον Κ.Σαραντοπουλο και ετσι εχασε τελεσιδικα και τις δυο αιτησεις πτωχευσης. Αυτα...
Μια εργαζομενη της Απογευματινής»