ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο «Εθνικός» μας Λάτσης

Τόσα χρόνια, ο όμιλος Λάτση απολάμβανε μιντιακή «ασυλία» καλυμμένος πίσω από το χρήμα που διαχειριζόταν η τράπεζά του, η Eurobank. Από την άλλη, η Εθνική δεν θα γίνει ποτέ τράπεζά «του», για να τον προστατεύσει...
Ο Λάτσης παράτησε τη Eurobank για να γίνει ο μεγαλομέτοχος της Εθνικής Τράπεζας. Η Εθνική πήρε, για αντάλλαγμα, τη Eurobank. Θεωρητικά. Γιατί η Eurobank, χωρίς ιδιώτη μέτοχο, κατέληξε στο ΤΧΣ. Αρα: Τελικά, ο Λάτσης πήρε Εθνική και η Εθνική δεν πήρε τίποτα!
Για πρώτη φορά μέσα σε 20 χρόνια, ο Όµιλος Λάτση αισθάνθηκε την ανάγκη να µιλήσει δηµόσια για τις επενδύσεις του στον χρηματοπιστωτικό τομέα της Ελλάδας, εξηγώντας πώς... έπαιξε και έχασε, αλλά από άδολο πατριωτισμό προτίθεται να παραμείνει στη χώρα, διότι «εµπιστεύεται την Ελλάδα, εμπράκτως».
Είναι όμως πράγματι ζημιωμένος ο όµιλος Λάτση, που δηλώνει θιγόµενος επειδή του προσάπτουν ότι εγκατέλειψε τη τράπεζά του για να µη βάλει το χέρι στην τσέπη; Λύστε τις «απορίες» σας διαβάζοντας Το Χωνί που κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου.