ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αγωγή Φιλιππάκη κατά Χρυσοχοΐδη!

Aγωγή κατά του υπουργού Υποδομών καταθέτει η εφημερίδα «Δημοκρατία» μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής κατά του μιντιακού ομίλου του Γιάννη Φιλιππάκη.
Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «δημοκρατία» με βασικό πρωτοσέλιδο τίτλο «Το χάλι του Μιχάλη» κάνει λόγο για παραλήρημα Χρυσοχοΐδη τονίζοντας ότι ο «υπουργός - πολιτικός χαμαιλέοντας» εκθέτει την κυβέρνηση με την ύποπτη στάση του για το μετρό Θεσσαλονίκης.
Είχε προηγηθεί πρωτοσέλιδο δημοσίευμα όπου η «Δημοκρατία» αποκαλούσε «Μπάτλερ του Μπόμπολα» τον Μ. Χρυσοχοΐδη γράφοντας ότι  καλύπτει προκλητικά τον μεγαλοεργολάβο για το..
ναυάγιο του μετρό Θεσσαλονίκης. Η αντίδραση Χρυσοχοΐδη ήταν άμεση και από το βήμα της Βουλής ανέφερε:. «Το έργο του υπουργείου Υποδομών ενοχλεί φυλλάδες της διαπλοκής. Συστηματικά έχω γίνει στόχος ακροδεξιού βρώμικου εντύπου το οποίο δεν ξέρω -αλλά θα μάθω και θα ενημερώσω την εθνική αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό- τι ακριβώς συμφέροντα υπηρετεί».
Το Εθνος του Μπόμπολα στο φύλλο της Παρασκευής έδινε εύσημα στον Χρυσοχοίδη. Σε πρωτοσέλιδό της εφημερίδας έγραφε ότι "ο υπουργός Υποδομών καταγγέλλει κύκλωμα εκβιαστών για «δουλειές»", ενώ είχε και μια ολόκληρη σελιδα αφιερωμένη για το «δριμύ κατηγορώ του Χρυσοχοίδη στα βρώμικα κυκλώματα»