ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Eτοιμος για πιστολίδι ο Βερύκιος

Κάλεσε σε μονομαχία τον «τσάτσο» Πέτρο Κωστόπουλο

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Πέτρο Kωστόπουλο. Ο δημοσιογράφος του Alpha είχε «κατηγορήσει» τον Κωστόπουλο ότι δεν πήγε φαντάρος κι ο πρώην εκδότης απάντησε ότι και στρατό έχει πάει (στην Τρίπολη) και πως ήταν ο καλυτερος σκοπευτής του λόχου και μπορεί να πυροβολήσει και να πετύχει κάποιον στο «σταυρό» από τα... 40 μέτρα!
Ο Βερύκιος -μέσα από την πρωινή εκπομπή της Τσιμτσιλή στον Alpha- ανταπάντησε λέγοντας ότι ο Κωστόπουλος ήταν «τσάτσος» και διάβασε ένα email που του έστειλε παλιός πτέραρχος της..
Πολεμικής Αεροπορίας και που του έλεγε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος στο στρατό, ζητούσε συνέχεια «ειδικές εξυπηρετήσεις» απαιτώντας να κάνει τη θητεία του στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη ακριτική περιοχή, όπως ήταν τότε υποχρεωτικό.
Στη συνέχεια, ο Βερύκιος ξέσπασε εναντίον του τηλεπαρουσιαστή, λέγοντας: «Για να πυροβολήσεις κάποιον πρέπει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην παρούσα στιγμή δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του. Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι. Σταματώ τώρα γιατί σέβομαι τους αιχμαλώτους! Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκείνη την περίοδο και μετά ότι θέλει».