ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Χατζηνικολάου: Ο Τσίπρας γιατί δέχτηκε κύριε Θεοδωράκη;

Στο site του Νίκου Χατζηνικολάου διαβάσαμε την απάντηση του τηλεπαρουσιαστή σχετικά με την άρνηση του Σταύρου Θεοδωράκη να παραστεί στην εκπομπή του Star (enikos) και να απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Μάλιστα ο Χατζηνικολάου κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στον Τσίπρα και στον Θεοδωράκη αναφέροντας πως ο πρώτος είχε δεχτεί να απαντήσει σε ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων (Π. Καψής, Σερ. Κοτρώτσος, Γ. Βλαστάρης) που μάλιστα τους θεωρούσαν και «σκληρούς» έως.. εχθρικούς απέναντί του.
Αναλυτικα στην απάντηση αναφέρεται:
Η εκπομπή που ξέχασε "Το Ποτάμι" στην ανακοίνωσή του
"Το Ποτάμι" στην απάντησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συμφώνησε "για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων αρχηγών", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει γιατί δεν δέχθηκε την παρουσία του πάνελ τριών ή τεσσάρων δημοσιογράφων. Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. Στις 5-5-2008, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Πρόσωπο με Πρόσωπο", ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρόεδρος του Συνασπισμού τότε, δέχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων, όπως ακριβώς θα συνέβαινε με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στον οποίο εξαρχής, τέθηκε η συγκεκριμένη πρόταση και όχι "αιφνιδιαστικά σήμερα" όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Μαζί λοιπόν με το κοινό που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, θα ρωτούσαν τρεις ή τέσσερις δημοσιογράφοι τον επικεφαλής του Ποταμιού που απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα ντιμπέιτ. Για την ιστορία ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί τότε ερωτήσεις, από τον Παντελή Καψή, τον Γιάννη Βλαστάρη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.