ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ποιοι τρολλάρουν τον Σταύρο Θεοδωράκη;

Ο ρομαντικός ηγέτης του Ποταμιού, τα κομματικά τρολλ και οι κατσαπλιάδες του διαδικτύου

Με τα «κομματικά τρολλ» και τους «κατσαπλιάδες του διαδικτύου» τα βάζει ο ηγέτης του Ποταμιού, πρώην δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με (παραπονιάρικο) άρθρο στην ποταμίσια ιστοσελίδα του. Περισσότερο ενοχλημένος εμφανίζεται με τα όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με τις γαλότσες στους στάβλους στα Γιάννενα και το πόσο του στοίχισαν (εκεί πράγματι έπεσε τρελό τρολάρισμα). Ο Θεοδωράκης ξεκαθαρίζει ότι οι γαλότσες των  85 ευρώ στην πραγματικότητα ήταν 85 ευρώ για εφτά ζευγάρια γαλότσες -δηλαδή και για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την περιοδεία.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αλάτσι καταγγέλλει τα άλλα κόμματα ότι πληρώνουν χρήστες στο.. διαδίκτυο με «δελτίο παροχής» για να επιτίθενται με ανυπόστατες κατηγορίες, βρισιές, ακόμη και με ευθείες απειλές στο «Ποτάμι».  «Όποιος έχει λεφτά», λέει ο Θεοδωράκης, «έχει και μια στρατιά υποστηρικτών και συνάμα υβριστών των αντιπάλων του, που γεννούν από είκοσι ψεύτικους λογαριασμούς ο καθένας και περιμένουν την άνωθεν εντολή σου για να εξαπολύσουν τα δηλητηριώδη τουιτς τους».
Ο Θεοδωράκης ξεκαθαρίζει  ότι το Ποτάμι δεν θα πάρει μέρος σε αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι και καταλήγει: «Τρολλάρετε ελεύθερα, αλλά να ξέρετε ότι σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Στο παιχνίδι των τρολλ δεν θα μπούμε. Αφελείς δεν είμαστε, αλλά ρομαντικοί μπήκαμε στην πολιτική και ρομαντικοί θα βγούμε. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε.»