ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ποιον φοβάται ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Ο Χατζηνικολάου ακυρώνει την εκπομπή και «αδειάζει» τον ηγέτη του Ποταμιού

Στο σάιτ του Νίκου Χατζηνικολάου enikos.gr διαβάσαμε την είδηση ότι ο τηλεπαρουσιαστής ακύρωσε την εκπομπή με καλεσμένο τον ηγέτη του Ποταμιού, Σταύρο θεοδωράκη.
Η εκπομπή  ”Στον Ενικό” (Star) επρόκειτο να βγει στον αέρα την επόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου. Το θέμα είναι ότι η είδηση για τον «Ενικό» είναι αναδημοσιευμένη στο enikos.gr από το σάιτ Τυπολογίες. Προφανώς ο Χατζηνικολάου δεν ήθελε να χρεωθεί σε αυτόν το (προσεγμένο) σχόλιο των Τυπολογιών: «Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση, στην οποία θα απαντούσε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στην εκπομπή οι προσκλεκλημένοι αρχηγοί κομμάτων και υπουργοί, εκτός από τις ερωτήσεις του κοινού, καλούνται ως και σήμερα να τοποθετηθούν και στις ερωτήσεις που κάνουν οι δημοσιογράφοι.».
Το θέμα τώρα είναι γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχτηκε να ερωτηθεί από πρώην συναδέλφους του. Τι φοβάται; Μήπως επειδή προέρχεται από το ίδιο συνάφι γνωρίζει ότι δεν θα τον αφήσουν σε.. χλωρό κλαρί; Μήπως φοβάται ότι ο Χατζηνικολάου δεν θα τον «παίξει» επί ίσοις όροις με τους άλλους καλεσμένους πολιτικούς που είχε μέχρι τώρα καλεσμένους στην εκπομπή; Και γιατί υπήρξε αιφνιδιαστικά η νέα πρόταση από την πλευρά Χατζηνικολάου, ώστε ο Σταύρος Θεοδωράκης να δεχτεί ερωτήσεις από πάνελ δημοσιογράφων που θα επέλεγε η εκπομπή και όχι μόνο από το κοινό όπως συνέβη με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
H υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο...