ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Θρίλερ με τον Πρετεντέρη στο Mega

Η ώρα της κρίσης για τις «φίρμες» - Εντολή στον Παναγιωτόπουλο για φρέσκα πρόσωπα...

Ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων βρίσκονται στο Mega και ειδικότερα στον ενημερωτικό τομέα το επόμενο διάστημα. Το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στην τελευταία συνάντησή του με τα μέλη του Δ.Σ. του καναλιού ήταν σαφές: «Το ενημερωτικό μας προφίλ δείχνει γερασμένο. Πρέπει να γίνουν αλλαγές με φρέσκα πρόσωπα και μάλιστα μέσα από το υπάρχον δυναμικό του Mega». Ενδιαφέρον έχει ο διάλογος Παναγιωτόπουλου με μέλη του Δ.Σ. όταν επικαλέστηκε το πολύ χαμηλό lead in που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο.
Η απάντηση που πήρε είχε από τη μία πλευρά κατανόηση, από την άλλη όμως δεν έλειψε και μια μπηχτή: «Καλά, σε καθημερινό επίπεδο να δεχθούμε ότι φταίει το lead in. Στον εκλογικό μαραθώνιο όμως, που ήμασταν… τρίτοι, πίσω από το Star και τον ANT1, τι ακριβώς έφταιγε;». Ετσι, αυτή την..
περίοδο ο Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πρέπει να θεωρείται ακλόνητος στη θέση του, ετοιμάζει τις τελικές του προτάσεις, που μπορεί να σημάνουν ότι δεν θα παραμείνουν το ίδιο ακλόνητα ορισμένα πρόσωπα. Δεν αποκλείονται μάλιστα ακόμα και πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις για πολύ τρανταχτά ονόματα, τα οποία νιώθουν ασφαλή στην παρούσα συγκυρία καθώς δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στα παρασκήνια.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οτι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος κινείται με γρήγορους ρυθμούς προς την κατεύθυνση της ανανέωσης των παραθύρων του Mega, σχεδιάζοντας πολλές και σημαντικές εκπλήξεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε αυτές θα περιλαμβάνεται η παραμονή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Δελτίο του Mega.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά