ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Μάο Μάο του ΓΑΠ και ο ψυχίατρος υπηρεσίας

Μετά τον χαμό στο Ζάππειο, όπου οπαδοί του Γ. Παπανδρέου μετέτρεψαν σε αρένα την εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, απειλώντας να λιντσάρουν τον Ευ. Βενιζέλο, λάδι στη φωτιά έριξε και το ακόλουθο σχόλιο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook:
«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!...Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..».
Το σχόλιο αποσύρθηκε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή του (ο Βενιζέλος μόνο χαζός δεν είναι) και από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε σήμερα  η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.
Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ.  Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε
».
Σχετικά με τις ακρότητες σε βάρος του Βενιζέλου συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
μιλούν για προβοκάτσια τονίζοντας ότι έτσι εκτέθηκε ο ίδιος ο Παπανδρέου. «Ήταν άθλιος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν, θύμιζαν ζούγκλα και Μάο Μάο» έλεγαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αργά το βράδυ της Δευτέρας.