ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στις 20 Νοεμβρίου στον «αέρα» η μεγαλύτερη ψηφιακή μπίζνα στην Ελλάδα

Λάτση, Παππάς, Χανδρή και Μάρης συνεργάζονται για την Huffington Post Greece

«Το παράθυρο της διεθνούς ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και των ελληνικών εξελίξεων στον κόσμο, έρχεται να ανοίξει η ελληνική έκδοση της Huffington Post που στις 20 Νοεμβρίου 2014 ξεκινάει τη λειτουργία της, ως η πιο πρόσφατη έκδοση της βραβευμένης με Pulitzer πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας, Huffington Post».
Αυτό αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που σημειώνει ότι το ελληνικό portal της Huffington Post δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Μαριάννας Λάτση (της γνωστής οικογενείας), του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή (της γνωστής οικογενείας κι αυτή - καράβια, ξενοδοχεία κλπ) και του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA («ο μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα αποτελεί τον media partner στον οποίο η Αmerica On Line (AOL) εμπιστεύτηκε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα»).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κοινή δήλωση των συντελεστών αυτής της..
«επιχειρηματικής προσπάθειας» όπου αναφέρεται:
Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί - και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερο - έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή τη κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή.”

ΥΓ Στη φωτογραφία εικονίζεται ο εμφανιζόμενος ως εκδότης της Ελευθεροτυπίας, δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος με τη σύζυγό του Γιασμίν και την Ευγενία Χανδρή που είναι εκ των συντελεστών της HPGr. Ελέγχονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Χ. Οικονομόπουλο να εμπλέκεται στο εγχείρημα της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post.