ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δημοσιογράφος κάρφωνε ό,τι γινόταν στη σύσκεψη του καναλιού του!

Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό με πρωταγωνιστή δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται το σάιτ enimerosi24. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε σύσκεψη ειδήσεων καναλιού εθνικής εμβέλειας.
Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ που συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, τους αρχισυντάκτες, αλλά και τους διευθυντές σύνταξης στη σύσκεψη για την προετοιμασία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «συνελήφθη» να προσπαθεί να μεταφέρει λέξη προς λέξη όλα όσα είχαν ειπωθεί στη σύσκεψη και ειδικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε στέλεχος της Κουμουνδούρου!
Σύμφωνα με το enimerosi24 ο δημοσιογράφος προδόθηκε αφού αντί να στείλει το memo στην Κουμουνδούρου το έστειλε κατά λάθος στον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ του καναλιού...
Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για το περιστατικό η διεύθυνση του σταθμού και φυσικά ο ιδιοκτήτης. Αν και κάποιοι ζήτησαν την απόλυσή του, τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο.