ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι στελεχώνουν την Επένδυση του Κουρτάκη

Κυκλοφορεί το ερχόμενο Σάββατο το νέο φύλλο του ομίλου - Θα ανταγωνίζεται στα ίσα τα Παραπολιτικά

Mια νέα πολυεφημερίδα για την οικονομία και την πολιτική έρχεται το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για το νέο σαββατιάτικο φύλλο που θα εκδώσει ο Ομιλος Κουρτάκη και θα έχει το όνομα «Επένδυση» (παίζει κι αυτός με τον Επενδυτή). Η εφημερίδα, όπως μας πληροφορούν τα ομόσταβλα «Παραπολιτικά», θα είναι πολυσέλιδη, με το κυρίως σώμα σε σομόν χαρτί, με έμφαση λέει στις πολιτικές αποκαλύψεις αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση, τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών.
 Η έκδοση της «Επένδυσης» θα συνοδεύεται από πλούσιο πακέτο προσφορών ενώ θα υπάρχει κι ένα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία (επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο κλπ). Επίσης μαζί με την εφημερίδα θα υπάρχει και ένα περιοδικό, το TANGO, που θα επιμελείται ο Βαγγέλης Περρής με την Αθηναίδα Νέγκα.
Διευθυντής στην «Επένδυση» είναι..
  ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με σύμβουλο έκδοσης τον Ευτύχη Παλλήκαρη και αρχισυντάκτη πολιτικού τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Αρχισυντάκτης έκδοσης είναι ο Ρίζος Ψύλλος και art director ο Σπύρος Αλεξίου.
 Τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι Λάμπρος Καλαρρύτης, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Γιώργος Σιαδήμας, Στέλλα Γκαντώνα, Γιάννης Αντύπας, Κέλλυ Κοντογεώργη, Κώστας Αργυρός, Φώτης Απέργης, Λητώ Μησιακούλη, Γιώργος Δασκαλόπουλος, Γιώργος Τριανταφύλλου, Σταύρος Χαρίτος, Αλεξάνδρα Γκίτση, Χάρης Ντιγριντάκης, Κορίνα Σαμάρκου, Ελένη Στεργίου, Γιώργος Μητράκης, Αντιόπη Σχοινά, Μιχάλης Γελαντάλις και Γρηγόρης Ψαριανός.
Ο Γιάννης Κουρτάκης ρίχνει δύο εφημερίδες (Παραπολιτικά και Επένδυση) στην αγορά του Σαββάτου προφανώς για να ανταγωνίζεται η μία την άλλη και ως εκ τούτου να παράγεται καλύτερο δημσιογραφικό αποτέλεσμα. Είναι μία συνταγή που την έχει δοκιμάσει επιτυχημένα κι ο δάσκαλος Σταύρος Ψυχάρης. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που λένε ότι ο Κουρτάκης κάνει λάθος κρεμώντας στα περίπτερα μία εφημερίδα που θα ανταγωνίζεται τα Παραπολιτικά καθώς είναι πολύ πιθανόν το ένα να κόβει φύλλα στο άλλο. Το μόνο σίγουρο, λένε, είναι πως θα αναγκαστεί (αν δεν το επιδιώκει κιόλας) να μετατρέψει και σύντομα ένα από τα δύο φύλλα σε κυριακάτικο. Χωρίς βέβαια να παραβλέπει ότι στην αγορά της Κυριακής επικρατεί συνωστισμός και μάλιστα από δυνατούς παίκτες...