ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

O Λάκης της Γιάννας και ο «λουστράκος της εξουσίας»

Λαζόπουλος για Θεοδωράκη: Κρίμα που δεν τον γνώρισε ο Ντοστογιέφσκι, πριν γράψει τον «Ηλίθιο»

 Βεντέτα άνοιξε ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο σατιρικός ηθοποιός είχε πει την Κυριακή σε συνέντευξή του  ότι «ο Σταύρος μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη (Παπανδρέου)» ενώ ο ιδρυτής του Ποταμιού απάντησε μέσω protagon βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τους «αντισυστημικούς Λάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου που... επαναστατούν μαζί».
H εξομοίωση με τη Γιάννα και ο ειρωνικός παραλληλισμός μάλλον ενόχλησαν και εξόργισαν τον Λαζόπουλο που έσπευσε, από το «Αλ Τσαντίρι» το βράδυ της Τρίτης, να χαρακτηρίσει τον Σταύρο Θεοδωράκη, «υπάλληλο του Σαμαρά» και «λουστράκο της εξουσίας».
Μάλιστα ο Λαζόπουλος τον παραλλήλισε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως «έχουν βγει από.. 
τα ίδια υπόγεια του Μαξίμου» Ακολούθως, ο σατιρικός καλλιτέχνης μίλησε για «άλλους, που έχουν τα σακίδια άδεια και άλλους, που τα έχουν γεμάτα» και κλιμακώνοντας τη σκληρή κριτική του, είπε καταχειροκροτούμενος από το κοινό: «Είναι κρίμα που ο Ντοστογιέφσκι δεν γνώρισε τον Σταύρο Θεοδωράκη, προτού γράψει τον "Ηλίθιο"».