ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ποιος δεν «χωνεύει» την Ελλη Στάη;

Πρώτος (και καλύτερος) ο ALPHA την βραδιά των εκλογών

Κατά γενική ομολογία και σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της AGB ο τηλεοπτικός σταθμός   ALPHA ήταν πρώτος και καλύτερος  την βραδιά των εκλογών και σε αυτό συνέβαλε κατά κύριο λόγο η παρουσία της Ελλης Στάη. Η έμπειρη (τηλεοπτική) δημοσιογράφος κέρδισε εκ νέου την εκτίμηση των τηλεθεατών (και δη των γυναικών) με το χαμόγελό της, την ψυχραιμία της και τις αναλύσεις της. Μάλιστα σε κάποια δηλητηριώδη σχόλια δόθηκαν και οι κατάλληλες απαντήσεις από γυναίκες θαυμάστριες της Στάη: «Είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα σώζει και ανεβάζει και τον νεαρό Αντώνη Σρόιτερ. Εσείς οι άνδρες δεν την χωνεύετε γιατί είναι γυναίκα και μάλιστα πολύ καλή στη δουλειά της».
Σε γενικές γραμμές οι τηλεθεατές την Κυριακή, σύμφωνα με την ΑGB επέλεξαν δύο τηλεοπτικούς σταθμούς για την ενημέρωσή τους:..
Πρώτος στο γενικό σύνολο τη βραδιά των εθνικών εκλογών ανακηρύχθηκε ο Alpha με ποσοστό που έφτασε στο 20,7%. Στη δεύτερη θέση ήρθε το Star με 18,9%. Στην τρίτη θέση ακολούθησε το Mega με 15%.
Ο ΑΝΤ1 έφτασε το 10,7%, ενώ μονοψήφια ήταν τα νούμερα τηλεθέασης στη δημόσια τηλεόραση και στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου συγκέντρωσε το 8,3% του κοινού και η ΝΕΡΙΤ μόλις το 4,5%.
Στο εμπορικό κοινό ο ALPHA έκανε 19,5% και το STAR 19,6%   το MEGA δεν ξεπέρασε το 13,9% ενώ ο ANT1  έφτασε το 9,9% SKAI 9%.