ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ

Εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ σχετικά με την συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή προέδρου. Η Πόπη Χριστοδουλίδου ως η μόνη αρμόδια καθώς είναι η πλειοψηφούσα σύμβουλος της πλειοψηφούσας Ένωσης ( ΕΣΗΕΑ), έχει συγκαλέσει για τη 1 το μεσημέρι συνεδρίαση του Συμβουλίου για να συγκροτηθεί σε Σώμα.
Συνεδρίαση όμως έχει συγκαλέσει (παρατύπως) για τις 11 το πρωί  κι ο Ευ.Τάτσης, που εκλέχθηκε από την ΕΠΗΕΑ για το Συμβούλιο του Ταμείου. Στη συνεδρίαση Τάτση συμμετέχουν και οι δύο εκλεγμένοι της ΕΣΗΕΑ Ν. Καρούτζος και Αντζυ Σταθάτου οι οποίοι όμως θα συμμετάσχουν και στη συνεδρίαση που έχει συγκαλέσει η Χριστοδουλίδου!..
Οι εξελίξεις για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ είναι ραγδαίες και από το πρωί συγκεντρωνόταν κόσμος έξω από το κτίριο τουΟργανισμού.
 Θυμίζουμε οτι ανέκαθεν ο πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ εκλέγεται από την ΕΣΗΕΑ, κατά τα ισχύοντα,..
όπως έχει αποφανθεί -συν τοις άλλοις- και το Εποπτικό Οργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

ΥΓ: Oι παράτυπες συγκλησεις του Συμβουλίου, φαίνεται πως είναι το πρώτο βήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας, της οποίας, τα επόμενα βήματα πιθανόν έχουν σκοπό το να αποκλεισθούν οι δύο πρώτοι εκλεγμένοι από την ΕΣΗΕΑ από τις θέσεις, που σ’ ολόκληρη την ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ ανατίθενται σ’ αυτούς. Και κυρίως αυτή της θέσης του προέδρου του Οργανισμού.