ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κουρτάκης: Μας αντιγράφει ο Φιλιππάκης!

Ο Γιάννης του Μαρινάκη, ο Γιάννης του Μελισσανίδη και η... δεοντολογία

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της αντιπαλότητας ανάμεσα στο αφεντικό του ομίλου των Παραπολιτικών και του εκδότη των εφημερίδων «Δημοκρατία»  και «Espresso». Ο Γιάννης Κουρτάκης κατηγορεί τον Γιάννη Φιλιππάκη ότι οι εφημερίδες του, αναδημοσιεύουν, λέει, δημοσιεύματα των Παραπολιτικών χωρίς να αναφέρουν την πηγή.
Επίσης ο εκδότης των Παραπολιτικών κατηγορεί τον Φιλιππάκη ότι «εχει αδυναμία στα "κίτρινα" και ως επί το πλείστον ανύπαρκτα ρεπορτάζ, που φιλοξενούν οι εφημερίδες του». Του προσάπτει ότι σε διάστημα δύο ημερών οι εφημερίδες του (του Φιλιππάκη) αναδημοσίευσαν, δίχως να αναφέρουν..  την πηγή, δύο θέματα του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Τα εν λόγω ρεπορτάζ  αφορούσαν, λέει ο Κουρτάκης, την αγωγή της Μενεγάκη εναντίον της Ελενας Μακρή-Λυμπέρη και την αγορά laptop για λογαριασμό του Γιάνη Βαρουφάκη...
Ο Κουρτάκης λέει ότι οι μόνες περιπτώσεις που «Δημοκρατία» και «Espresso» αναγράφουν τη λέξη «Παραπολιτικά» είναι όταν δημοσιεύουν θέματα που σχετίζονται με τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Και εκεί καταλαβαίνουν όλοι τον λόγο της αντιπαλότητας ανάμεσα στους δύο Γιάννηδες. Ο ένας με τον επιχειρηματία Μελισσανίδη κι ο άλλος με τον εφοπλιστή Μαρινάκη. Σε καθε άλλη περίπτωση αντίπαλοι και φυσικά ουδείς θα ασχολιόταν με αναδημοσιεύσεις κι άλλες δημοσιογραφικές... δεοντολογίες.