ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Αθήνα 9.84 αξίας 38.000 ευρώ!

Πάντοτε υπάρχει χώρος για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του ακόμα κι αν αυτό κοστίζει ετησίως 4,8 εκατομμύρια ευρώ, δέκα φορές πάνω σε σχέση με κάποια άλλα ραδιόφωνα.
Με τον Ηλία Κανέλλη λόγου χάριν που μπορεί να ξεκίνησε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του στη συχνότητα (όπως μας έλεγαν από τη διεύθυνση του Αθήνα 9.84) αλλά πλέον θα πληρώνεται κανονικά με 15.600 ευρώ το χρόνο - και αυτό είναι σαφώς πιο τίμιο από το τζάμπα για να είμαστε ειλικρινείς. Χρειαζότανε ο κ. Κανέλλης στον 9.84, η πρωινή του εκπομπή είναι μοναδική, εμείς στο e-tetRadio υποκλινόμαστε. Ούτε στο BBC τέτοια.
 Επίσης επιστρέφει και ο Δημήτρης Φύσσας με την ομάδα του feleki (όλη; όλη;) με 18.000 ευρώ.. 
τον χρόνο για δύο δίωρες εκπομπές τα Σαββατοκύριακα. Αν είναι ακριβή η... παραγωγή; Τι να σας πούμε... Τα στοιχεία προέρχονται όλα από την Διαύγεια, ανέβηκαν σήμερα.
Επικό είναι και αυτό για το οποίο πληρώνεται ο Γιώργος Σταματόπουλος: «Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εναρμόνιση της λειτουργίας του Αθήνα 9.84 με τον ιδρυτικό του σκοπό και τη διατήρηση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του ως δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού». Προφανώς και βρίσκεται εκεί για άλλους λόγους αλλά τέτοια επική δικαιολογία δεν μπορεί να βρει ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ που σε κάτι τέτοια... βαφτίσια είναι πρώτος (η τρόικα έγινε θεσμοί).
- από το e-tetradio