ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Σε αργία ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στην Αυστραλία

Το πρακτορείο μετέδωσε συνέντευξη Βαρουφάκη από το 2012 - Την αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα στην Ελλάδα!

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Αυστραλία, έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε από την αναμετάδοση της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στην εφημερίδα «The Australian». Όπως ανακοίνωσε το ΑΠΕ, «η δήθεν συνέντευξη είχε δημοσιευθεί στην ίδια εφημερίδα προ διετίας». «Το ΑΠΕ - ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του. Το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Διευκρινιστική ανακοίνωση για την γκάφα με τη συνέντευξη Βαρουφάκη και η οποία αναπαρήχθη στη συνέχεια κι από άλλα μέσα ενημέρωσης, εξέδωσε και το υπουργείο Οικονομικών. Οπως.. 
αναφέρεται η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «The Australian» τον Οκτώβριο του 2012!.. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:
«Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη  Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Australian, που αναπαράγεται στον ελληνικό τύπο, δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012! Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που αναπαρήγαγε πρώτο τη συνέντευξη, ήδη προέβη στην αναγκαία διόρθωση».