ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Σε κατάσταση πολιορκίας ο διευθυντής των Νέων;

Νέες γκρίνιες και προβληματισμός στον ΔΟΛ -ειδικά στον 4ο όροφο του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου 80. Εκτός από τις χαμηλές κυκλοφορίες υπάρχει και γκρίνια για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Τα Νέα. Οι επιλογές του διευθυντή, Δ. Μητρόπουλου,  τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και στην θεματολογία, το τελευταίο διάστημα προκαλούν εκπληξη  -αν όχι θυμηδία- στα υπόλοιπα στελέχη αλλά και στο προσωπικό του Συγκροτήματος.
Ειδικά το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στην μιντιακή πιάτσα τόσο για τον τίτλο με το ερωτηματικό(«Σε κατάσταση πολιορκίας;») όσο και για τον σχεδιασμό του. Βέβαια τα Νέα (μαζί με την Καθημερινή) συνέχισαν και σήμερα την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την προπαγάνδα των καναλιών που οργίασαν χθες με το θέμα της διαμαρτυρίας δέκα αντιεξουσιαστών στο περιστύλιο της Βουλής.
Κάποιοι είπαν ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τα Νέα ήταν «παραγγελιά» του εκδότη και πως ο διευθυντής ευρισκόμενος σε... κατάσταση πολιορκίας (από τον Ψυχάρη) υπάκουσε, προσαρμόζοντας τα γούστα του σε αυτή. Κάποιοι άλλοι όμως αντέτειναν..
ότι ο Δ. Μητρόπουλος ήταν αυτός που επέμεινε και πήρε αποκλειστικά την ευθύνη για την όψη που παρουσίασε σήμερα το πρωτοσέλιδο των Νέων (θύμισε κάτι από Εστία...).

ΥΓ Τα Νέα  παρά τις περικοπές προσωπικού και την γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στον ΔΟΛ, εξακολουθούν να είναι μια καλή -κανονική- εφημερίδα και είναι κρίμα εξ αιτίας κάποιων επιλογών της διοίκησης να απαξιώνονται στα μάτια των αναγνωστών.