ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σαρωτικές αλλαγές στον Sport fm του Αλαφούζου

Bέργης, Λιβάνιος, Ασβεστάς
Επανέρχεται μετά από έναν χρόνο ο Ασβεστάς που είχε καταγγείλει εκδικητική απόλυση! Στο δυναμικό του σταθμού Βέργης, Λιβάνιος
Το τοπίο στο Sport fm του Αλαφούζου αρχίζει να αλλάζει πριν καν συμπληρωθεί εβδομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τη διεύθυνση ο Γιώργος Κοσμάς. Με το «καλημέρα» τρία ονόματα - με εκτόπισμα στην (καλή, στη μαχητική) αθλητική δημοσιογραφία - μπαίνουν στο δυναμικό του σταθμού και, προφανώς, έπεται συνέχεια: Βέργης, Λιβάνιος, Ασβεστάς! Τόσες αλλαγές/προσθήκες μέσα σε πέντε μόλις ημέρες μπορείς να τις πεις και σαρωτικές... Να τις δούμε με τη σειρά:
Ο Βασίλης Βεργης  και ο Σάββας Λιβάνιος επανέρχονται με κοινή εκπομπή στα αθλητικά ραδιοκύματα. Από τη Δευτέρα θα εμφανίζονται κάθε πρωί στη ζώνη υψηλής ακροαματικότητας 10-12 του Sport fm και αποτελούν την πρώτη μεταγραφή του σταθμού από την ημέρα που πέρασε στην ιδιοκτησία του Γιάννη Αλαφούζου.
Η εκπομπή θα έχει την ονομασία «Αντεπίθεση» και αποτελεί συνέχεια εκείνης που ξεκίνησαν.. ο Βασίλης Βέργης και ο Νίκος Ασημακόπουλος στην ΕΡΑ, για να τη μεταφέρουν αργότερα στον Sentra FM του Μπόμπολα, ο οποίος είχε μπει τότε δυναμικά στη ραδιοφωνική αγορά..
Διαβάστε τη συνέχεια στο harddog