ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Έφυγε από τη ζωή η Καλή Δεσποτοπούλου

Συντετριμμένοι από τον άδικο θάνατο της πολυαγαπημένης μας Καλής Δεσποτοπούλου, συγγενείς, φίλοι, σύντροφοι και συντρόφισσες την αποχαιρετούμε αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου στις 4.30, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου .
Όσοι και όσες είχαμε την τύχη σ' αυτή τη μάταια περιπλάνηση μας στη ζωή να συναντήσουμε το κορίτσι της σπουδάζουσας της Νεολαίας Συνασπισμού των αρχών της δεκαετίας του '90, την παθιασμένη συνδικαλίστρια του Παιδαγωγικού και αργότερα της Νομικής, το φωτεινό πρόσωπο με τα γεμάτα όνειρο και ζωή μάτια των αντιπαγκοσμιοποιητικών διαδηλώσεων, την αφοσιωμένη δικηγόρο των μεταναστών και των προσφύγων, την ιέρεια του κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους, την κόκκινη νιφάδα που ακόμα και.. την ύστατη στιγμή αγωνιούσε με πηγαία ανιδιοτέλεια για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τη δικαίωση της Αριστεράς νιώθουμε ακρωτηριασμένοι. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.
Η Καλή, η Καλή μας , το πανέμορφο αυτό πλάσμα που δεν αντιστεκόταν στη γνώση και στον αγώνα, στην αγάπη και στην προσφορά, η Καλή της νιότης μας και της πρώιμης ωριμότητας μας δεν πρόλαβε. Δεν πρόλαβε να ζήσει αυτά που της άξιζαν, δεν πρόλαβε να γευτεί εκείνα τα λίγα γραμμάρια ευτυχίας που της αναλογούσαν, δεν πρόλαβε να δει τα όνειρα να παίρνουν εκδίκηση.
Πιο λίγοι και πιο μόνοι από ποτέ θα την κουβαλάμε μέσα μας για πάντα..
- left.gr