ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Απομακρύνουν από το Μega τον Γιάννη Πρετεντέρη

Τι αποφάσισαν Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης και Μπόμπολας

Μια πρωτόγνωρη απόφαση για τα δεδομένα του Mega έλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Secret (Παραπολιτικά), οι μεγαλομέτοχοί του, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Σταύρος Ψυχάρης και Γιώργος Μπόμπολας.
Μετά από πολλά χρόνια, το Μεγάλο Κανάλι ξεκινά τη νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς να περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του βραδινές ενημερωτικές εκπομπές. Οπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τα στάνταρντ του σταθμού και ακόμη μεγαλύτερη, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν συνδυάζεται με..
ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, που οδηγούν στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Ο βασικός λόγος που επελέγη ο εν λόγω δρόμος συνδέεται με τη ρευστότητα της πολιτικής κατάστασης. Επειδή το Mega τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τεράστια ζημιά, με αφορμή τη στάση που επέλεξε να κρατήσει στα μεγάλα γεγονότα, οι μεγαλομέτοχοι του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πιο safe λύση, που δεν είναι άλλη από το να μην προβληθεί καμία ενημερωτική εκπομπή μέχρι και τις εκλογές.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμη και η ιστορική «Ανατροπή», με παρουσιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, δεν πρόκειται να βγει προεκλογικά στον τηλεοπτικό αέρα.
 Για πολλούς ο βασικός λόγος που οι Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας και Ψυχάρης αποφάσισαν να επιβάλουν εμπάργκο στη βραδινή ενημέρωση (πέραν του δελτίου) έχει να κάνει και με τη γενικότερη στάση που έχει κρατήσει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πρετενέρης. Αποτελεί, άλλωστε, κοινό μυστικό ότι για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, με απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του κόμματος δεν συμμετείχαν στην «Ανατροπή».
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σειρά σεναρίων, που συνδέονται και με τις μελλοντικές εξελίξεις -μετά τις εκλογές- στο κανάλι της Μεσογείων.
Για παράδειγμα, πλέον δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε να απομακρύνεται από το Mega ο Γιάννης Πρετεντέρης. Αλλωστε, το μοντέλο με τα νέα πρόσωπα που ακολούθησε ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου φαίνεται να δελεάζει τόσο τα επιτελικά στελέχη του σταθμού όσο και τους μεγαλομετόχους. 

- πηγή: parapolitika.gr