ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχεται νέος γύρος απολύσεων στον ΑΝΤ1

Λιαρέλλης - Χούκλη σε εκδήλωση του ΑΝΤ1
Μειώνεται στο μισό το δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Ο ΑΝΤ1 έχει μπει στο δρόμο της συρρίκνωσης και ειναι σαφές πλέον πως δεν υπάρχει διάθεση ανακοπής ή επιστροφής. Πρόκειται για ένα μονόδρομο που επιβάλλουν – σύμφωνα με την ιδιοκτησία, τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και η αγορά των ΜΜΕ.
Πρακτικά όμως, τι θα συμβεί απο “δω και πέρα;
Πρώτον, θα συνεχιστούν οι απολύσεις και δεύτερον, θα υλοποιηθεί η απόφαση για μείωση τής διάρκειας του κεντρικού δελτίου ειδησεων. Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να απομακρυνθούν δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό. Και παρά το ότι  κάποιοι αναρωτιούνται, αν υπάρχουν.. περιθώρια για απολύσεις δημοσιογράφων, δεδομένου οτι ήδη έχει αποψιλωθεί το τμήμα της ενημέρωσης, η απόφαση της διοίκησης φέρεται να ειναι ειλημμένη!
Μάλιστα απο αρχές Οκτώβρη – σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Μαρία Χούκλη μειώνεται περίπου στο μισό και η διάρκεια του δεν θα ξεπερνάει τα 35 λεπτά.
- πηγή: enimerosi24