ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Στοιχήματα: πόσο θα μείνει ο Δ. Καμμένος στην κυβέρνηση;

 - Σάλος για την υπουργοποίησή του 
- Παπαδημούλης: Δεν είμαι καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστιστικές απόψεις

«Εντάξει να κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και τον "σύντροφο" Πάνο, αλλά αυτόν τον ξενοφοβικό ρατσιστή τι τον ήθελε;».
Πολλές και έντονες ήταν οι αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Kαμμένου των ΑΝΕΛ.
Στα social media η υπουργοποίηση Καμμένου προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις από κάθε άλλο πρόσωπο που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την κυβέρνησή του. Ο λόγος είναι ότι ο Δ. Καμμένος, που διατηρούσε το προφίλ PortaPorta στο twitter ως βουλευτής, έκανε διαρκώς πολιτικά σχόλια κατά του Αλέξη Τσίπρα ενώ κατά καιρούς, έχει κάνει σχόλια ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά..
Ο Π. Τατσόπουλος,  με αφορμή μία φωτογραφία του Άουσβιτς που είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Ιούνιο ο Δ. Καμμένος -και ο οποίος  είχε παραφράσει το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους..
σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις- σχολίασε: «Ντράπηκα που υπουργοποιήθηκε ο κύριος αυτός».
Αίσθηση προκάλεσε οι αντιδράσεις και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, που εκφράστηκε μέσω των social media,  για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου. Ο Παπαδημούλης έγραψε χαρακτηριστικά  στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
«Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστιστικές απόψεις»...
 Η υπουργοποίηση Καμμένου προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου που έγραψε στο Twitter: «Ο Δημήτρης Καμμένος σε κυβέρνηση αριστεράς: το πιο σύντομο ανέκδοτο να γίνει ο πιο σύντομος υπουργός».
 Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου που ανεφερε: «Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα».

Υ.Γ. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Δ. Καμμένος θα φύγει στην πρώτη ευκαιρία από την κυβέρνηση. Και, όπως λένε, θα φροντίσουν κάποιοι στην Κουμουνδούρου γι΄αυτό... Και βάζουν και στοιχήματα για το πόσο θα μείνει στην κυβέρνηση...