ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ με Σφακάκη και Πανούτσο-Βαϊμάκη

 Δελτίο τύπου

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Σαββατοκύριακο
Αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 12:00  το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη:
Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και η επόμενη μέρα με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι ελληνογερμανικές μονομαχίες στο Europa League, η δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη και η ψυχολογική ανάταση της ΑΕΚ με το διπλό στη Βέροια που της ανοίγει την όρεξη για σπουδαία πράγματα στη συνέχεια.
Η ελληνικές βραδιές στο Champions League με γκολ από Τοροσίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο και μεγάλο διπλό για τη Μπενφίκα του Μήτρογλου και του Σάμαρη στη Μαδρίτη. Τα 500 + 1 γκολ και η ταινία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο σοβαρός τραυματισμός του Μέσι, η μεγάλη επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή και η κατάρρευση της Γιουβέντους στη Serie A. .
Και την Κυριακή με νέα ώρα έναρξης στις 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα..
σε μία ώρα. Highlights και δηλώσεις από τον αγώνα του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια, όλα τα γκολ της Superleague και αφιέρωμα στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας
Χορταστικό θέαμα με γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης κι ένα ξεχωριστό θέμα για την Κυριακή των ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη: Ατλέτικο-Ρεάλ, Αρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εβερτον-Λίβερπουλ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Μίλαν-Νάπολι και Παρί Σ.Ζ. - Μαρσέιγ.

ΚΥΡΙΑΚΗ   KICK OFF στις 21:40
Από αυτή την Κυριακή η αθλητική ενημέρωση και ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ αλλάζει πρόσωπο και ύφος.
Η εκπομπή «KICK OFF» με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε ως τώρα για τις αθλητικές εκπομπές.
Κάθε Κυριακή στις 21:40 το αχτύπητο δίδυμο του KICK OFF, μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη, θα προσεγγίζει την αθλητική - και όχι μόνο - επικαιρότητα με άποψη και με το μοναδικό του χιούμορ.
Μαζί τους στο στούντιο θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τους αγώνες της Superleague και όλες τις πτυχές της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου.
Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα δουν όλα τα γκολ της αγωνιστικής, ρεπορτάζ και δηλώσεις, απευθείας συνδέσεις με τα γήπεδα, το παρασκήνιο των αγώνων και την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Κι ακόμη όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπάσκετ και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
Αυτή την Κυριακή η εκπομπή εστιάζει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο της Τούμπας και τον Σταύρο Κόλκα για όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.