ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα ΜΜΕ κι ο κοντός με το κομοδινί / κορακί μαλλί

Τα όρια της παθολογικής εμμονής αγγίζουν τα σχόλια του αρθρογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και τα «νέα τζάκια» με τα οποία, όπως λέει, επιχειρεί να κάνει παιχνίδι η κυβέρνηση. Επί τούτου παραθέτει συνεχώς «μικρές ιστορίες» με αναφορές σε επίδοξους ιδοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών. Προ ημερών είχε αναφερθεί σε έναν «ναυαγισμένο» εφοπλιστή, έναν πολιτικό πρώτης γραμμής και έναν ρώσο ολιγάρχη (θα σας την παραθέσουμε εν καιρώ) ενώ είχε επιτεθεί και κατά Παππά - Χατζηνικολάου για τις τηλεοπτικές άδειες με αναφορές στον Χρήστο Καλογρίτσα (της Πρώτης) και τον επιχειρηματία Δημ. Γιαννακόπουλο.
Σήμερα στο Στίγμα (Πέμπτη 5/11) παραθέτει μια ιστορία για τον κοντό με τα βαμμένα κομοδινί / κορακί μαλλιά, μια γνωστή «μούρη» με ακόμη γνωστότερη προϊστορία στη χώρα από εποχής..
«βρώμικου 89», που προαλείφεται για καναλάρχης...
Ιδού τι γράφει ο Γ. Παπαχρήστος:
Τα «νέα τζάκια» με τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρεί να κάνει παιχνίδι δεν είναι και τόσο... νέα, όπως θα αποδείξω σήμερα, μέσα από τη «μικρή, πικρή (και οπωσδήποτε εξοργιστικά προκλητική) ιστορία» που θα διηγηθώ στη συνέχεια. Την αφιερώνω εξ ολοκλήρου στον υπουργό Νίκο «μα δεν καταλαβαίνετε ότι συνομιλώ μόνο με τον Θεό;» Παππά – μικρή συνεισφορά στον ανιδιοτελή αγώνα που διεξάγει κατά της διαπλοκής.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας μου είναι μια γνωστή «μούρη» θα τη χαρακτηρίσω της Αθήνας, με ακόμη γνωστότερη προϊστορία στη χώρα από εποχής «βρώμικου 89».
Η «μούρη» αυτή, η οποία κυκλοφορεί στο κέντρο της μικρής μας πόλης , πάντοτε συνοδεία «τρίφυλλης ντουλάπας» παρουσιάζοντας ένα απίθανα κωμικό θέαμα (αυτός μπροστά, με ανασηκωμένο το φρύδι, γυαλιά pilot, κοντός με μαλλί και μούσι βαμμένα πότε κομοδινί και πότε κορακί και η ντουλάπα δύο μέτρα πίσω...), είναι μεταξύ αυτών που προαλείφονται για «καναλάρχες» της παράταξης – του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.
Πότε εργολάβος, πότε προμηθευτής του δημοσίου, κάποτε λίγο από όλα «το μεροκάματο να βγαίνει», ο άνθρωπός μας κατάφερε να γίνει της προσκολλήσεως στο σύστημα της νέας εξουσίας, με σύμμαχο τις γνωριμίες που είχε με τους περισσότερους από τους συριζαίους που σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση, από εποχής Συνασπισμού και ΄89.
Κατά την περίοδο μετά τις εκλογές του 2012, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον προθάλαμο της εξουσίας, ήταν αυτός που ανέλαβε να ρίξει γέφυρες στον επιχειρηματικό κόσμο, ώστε να «στηριχθεί» ηθικά και κυρίως «υλικά» η πορεία του κόμματος προς το μέλλον.
Σε ανταπόδοση όσων έπραξε για την παράταξη θα ΄παιρνε κι αυτός ένα κανάλι – για να χτυπηθεί η διαπλοκή ... καίρια.
Δεν ξέρω πόσο έχει προχωρήσει το πράγμα, αλλά θα ήθελα να ενημερώσω τον υπουργό Νίκο Παππά ότι το «αστέρι» της νέας εποχής έχει ένα μικρόμ τόσο δα προβληματάκι:
  • Προ εβδομάδος ολοκληρώθηκε ο έλεγχος που διενεργούσαν οι οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για την περίπτωσή του και εντόπισαν ότι το (κοντό) παλικάρι με τα βαμμένα κομοδινί /κορακί μαλλιά έχει ένα... υπόλοιπο από φοροδιαφυγή, πρόστιμα, ΦΠΑ κλπ  ύψους 65 (ολογράφως εξήντα πέντε!!!) εκατομμυρίων ευρώ! Με γεια το «τζάκι», υπουργέ μου...
(Εννοείτε ότι διαψεύσεις δεν θα δεχθώ)