ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Του Κουτρούλη ο γάμος στο Mega

Kαψής, Σπυρόπουλος, Βλαχογιάννης 
* Δύο συσκέψεις έχουν κάνει οι μέτοχοι του Mega προκειμένου να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του καναλιού. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει λευκός καπνός, αλλά το γεγονός ότι γίνονται συναντήσεις σημαίνει πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για να βάλει κάποιος από τους τρεις το χέρι στην τσέπη.
* Πάντως αν βρεθεί λύση - δηλαδή καμιά εικοσαριά εκατομμύρια-  και σε αυτό συμβάλλει (κυρίως) ο ένας από τους τρεις, είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν πολλά στο μάνατζμεντ του μαγαζιού.και στο διοικητικό και στο δημοσιογραφικό.
* Σε ο,τι αφορά το δεύτερο, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος κάθε μέρα! Οι ρεπόρτερ τρέχουν, ο διευθυντής διαβάζει πρώτα τα ρεπορτάζ στα σάιτ - που τα γράφουν ορισμένοι από τους ρεπόρτερ- και ο διευθυντής σύνταξης... ξηλώνει.
* Οι μισοί δεν μιλούν στους άλλους μισούς, ενώ η ρεπόρτερ που μέχρι χθες έκανε ρεπορτάζ τουρισμού, τώρα συνομιλεί με τους δελφίνους της ΝΔ με ύφος Πάπισσας Ιωάννας.
* Η βασική παρουσιάστρια δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον διευθυντή..
κλπ. κλπ. Ωραίο κλίμα... Πόσο θα κρατήσεια αυτή η εκκρεμότητα; Τουλάχιστον μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.Προφανώς δεν θα περιμένουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτός θα αργήσει... κάπως.
* Επίσης εκεί στη Μεσογείων ακόμη βλέπουν Χατζηνικολάου και δεν το αντέχουν. Η κρίση που τους πιάνει είναι διαχρονική. Προχθές με εντολή του διευθυντή σύνταξης έπαιξαν κομμάτι από την εκπομπή του Εnikos χωρίς εικόνα, αλλά μόνο με ήχο. Για να μην δείξουν απόσπασμα από την εκπομπή του... και τον ίδιο φυσικά! Κοινώς να μην φανεί Χατζηνικολάου από τις οθόνες του Mega.
* Εγινε μια μικρή αναταραχή, η παραγωγός ειπε ότι είχε εντολή, ο Βλαχογιάννης έδειξε τον Καψή και οι δύο τον Σπυρόπουλο! Αποφασίστε, είπαν οι ρεπορτερ, δείχνουμε ή δεν δείχνουμε Χατζηνικολάου;
* Αφήστε που κάποιοι μέτοχοι του καναλιού εδώ και καιρό θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω, εστω σε πρώτη φάση πηγαίνοντας λάου λάου...

Η ποντικίνα των media
(από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Ποντίκι)